LOVE LOV!!!!!!

Idag ska jag åka till morfar och var där över helgen. Urf! Jag kommer att sitta instängd i en bil under fyra timmar! Men det är kul att vara med morfar, så jag bryr mig inte så mycket om det... Mitt lov har varit så här:
1.Sova över med en tjejkompis
2.Sova
3.Lyssna på musik
4.Spela BLOONS (Jag klarade level 37 BTW! Nu är jag på level 43! Stackars Anton som inte klarar 37, men det är svårt när man är snorig och har huvudvärk!)
5.Blivit smittad av Anton via MSN Messenger! (Jag visste inte att förkylningar/influensa smittar via internet!)
6.Läsa (Jag är en total bokmal!)


HASTA PRONTO, SEÑORES, SEÑORAS OCH SEÑORITAS :)


EMILIA 


                                      ^
                                    /.  .\
                                   /  _   \
                                   \____/  <-----------ROBOT ^^            
                             ____l___l_____
                             l                     l
                                


Ett slott!!

              ^                                                          ^
             /  \                                                        /  \
           /      \                                                    /      \
           -------                                                    -------  
             §  §                                                       §  §
             §  §                                                       §  §
             §  §-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-§  §
             §  §                                                       §  §
             §  §            0        _______         0           §  §
             §  §                     l      l     l                      §  §
             §  §            0       l      l     l         0           §  §
             §  §                     l      l     l                      §  §
----------------------------------------------------------------------------



EMILIA :)


Sjuk....:(

Hej, visste ni att jag är sjuk? Det är jätte irrterande. Jag har ont i huvudet, halsen och ögonen. Jag kan typ inte gå det gör skiiiiit ont! Det som är dåligt är att jag blir sjuk till lovet! Jag vill döööööö! Men iallafall nu sitter jag och spelar bloons, jag klara inte level 37 det är jätte svårt. Det enda jag har gjort på lovet är att ligga på sofan och tittat på simpsons och druckit te.


///ANTOOOOOOOOOON :(


TORTYR

Hej!
Idag blev jag torterad bortom alla gränser. Jag satt och lyssnade på musik på spotify, och helt utan förvarning, så började THE CLIMB. DEN MEST IRRETERANDE AV LÅTAR I VÄRLDSHISTORIEN! Jag gillar liksom Nirvana, Marilyn Manson, Lady Gaga och sådana saker... Och så helt plötsligt, bara så där, så kommer THE CLIMB! NÅGON måste därmed ha mixtrat med min spellista, och den var okej igårkväll, efter att Antish dragit hem från mig... Hmmm... NÅN HAR BRYTIGT SIG IN I MITT RUM! AAAAAAAAAAAAH! Vad tror ni har hänt??



EMILIA


Hej

Hejsan. Jag heter Helena Helg. Helena uttalas Hällänna. Jag är 43 år gammal och bor på Lyxstigen 171 tillsammans med mina tre barn en 15-årig tuffing, en 13-årig prinsessa och en 7-åring. Vi bor i ett rött/svart slott med en egen berg-och-dalbana och en egen pool. Jag har tre bästisar som är 28 år, 68 år och 91 år gamla. Jag jobbar som domare i en domstol.

Det är vem jag är på temaveckan som är denna vecka. Anton Da Great heter Josef Jackson och är 16 år gammal. Han bor på lyxstigen 181. Temat för i år är (nya) grannar. Så blev man placerad i en grupp och den gruppen skulle då bli en familj. Det skulle vara minst en förälder i varje familj och man fick vara yngst sju år, och man måste vara människa, men man kan ju självklart ha ett husdjur. Sedan fick de vuxna shoppa tomter och jag valde tomt nummer 1 som sedan blev till 171. Sedan skulle vi välja ett namn på gatan där vi bor. Våran grupp kom på namnet Lyxstigen, som sedan vann i omröstningen (varje grupp skulle komma på ett namn).

På skoljoggen så sprang jag med Alice Da Cool och en okänd person (inte okänd för mig, men för er!) de första 4 varven. Sedan sprang Alice Da Cool ikapp Suushii och sprang med Suushii ett varv, sedan så sprang vi tillsammans det sjätte och sista varvet som jag sprang den dagen. Som tur var så var skoljoggen placerad på en fredag, så att man kunde vila benen och sådant innan skolan drog igång igen.

Snart så ska pappa skjutsa mig till träningen. Det är sista träningen innan tävling. Jag ska bara simma 50 meter fritt, för mamma sade att jag bara behövde välja en, eftersom att jag tävlade i varje simsätt förra gången. Jag är inte så nervös, och jag är mest orolig för att simglasögonen ska åka av, eller att jag glömmer badmössa, som är ett måste. Men annars så känns det likadant som om jag skulle åka till en träning. Träningen är i Torvallasimhallen på lördag. Så först tänker jag simma som en galning, och sedan tänker jag åka hem och ta det lugnt/läsa som en galning för att Alice redan är mer än en hel bok före mig i läsningen. Jag vet att det inte är en tävling, men det blir roligare om man är på ungefär samma ställe i boken, för då kan man prata om det man har läst. För er som inte vet, så har jag börjat försöka läsa hela twilight-serien, och den är inte så dålig, jag har läst bättre, men böckerna är väldigt bra, faktiskt. Men jag är inte så mycket för romantiska böcker, jag är mer en sån som läser action-, sorg-, och lite allmänt skumma böcker. Oj, vad mycket jag skrev! SEE YOU!


EMILIA/COLDPLAY

Mer läsare tack!

God dag alla läsare (fast det finns ju inte så många...)! Idag har jag varit i skolan, den här veckan är det temavecka, det är att vi inte jobbar med vanliga grejer vi har ett specielt tema istället. Temat i år är grannar. Men iallafall jag tycker att vi har lite lite läsare, liksom vårt räkord är 8 läsare och det e inte specielt mycket eller hur? Jag vet inte hur man ska få många läsare JAG VILL VETA!!!! aja hej då!


//ANTOOOOOOOON

Skoljoggen

Hej i fredags var det skoljoggen^^. jag sprang sex varv, innan skoljoggen hade vi matte prov det gick jätte bra tror jag hoppas iallafall.....? Men jag sprang tillsammans med Alex om vi bara skulle varit två minuter snabbare skulle vi hunnit med sju varv. När Martina bara sa: Den är två minuter över ni får inte springa ett till! Jag bara blev helt förkrossad! Dumma Martinas mobil! Snart ska jag gå upp och kolla på tv och äta godis och dricka läsk^^. BTW vi kommer att vinna blog awards!!!!! PÖSS PÖSS!!



////ANTISH!!!!:D

VI KOMMER ATT VINNA BLOG AWARDS!!!

Skoljoggen

Idag var det skoljogg. Jag sprang 6 varv. Hej då. Ses. KISSES



EMILIA//EMD





Aikidon

Hej ska bara skriva ett snabbt inägg inann jag går o lägger mig. Idag har varit på aikidon^^ det var kul för att Elin Var där, hon har typ inte varit på aikidon på hela terminen!! När jag skulle köra med henna sa "har du tagit bort tandställningen?". Jag ba' va?! Hon ba' nehe hade inte du det............. Jag ba' näe. Hon ba' ok....? Det va jätte kul :D!!!!!!!!!! Aja måste gå o sova bye bye!!




///ANTOON!

The Sims 2

Millan och Antish hade tråkigt. Millan och Antish spelade The Sims 2. De gjorde en familj som de döpte till Som du inte känner. De gjorde de två simmarna i familjen till supermodeller. Här är bilderna från THA PHOTOSHOOT:

Det fanns fler bilder, men det här är de som är bäst gjorda! :P


EAFRIENDS

Lite bilder på jag o Millan


Här e vi^^. Jag vet att Emilia ser lite konstig ut, men vi tog inte så många bilder.
Jag vet att jag ser ut som Michael Jackson.

Här är den enda "lyckade" bilden.....



///ANTOOOOOOOOOOOOOON

Lika som bär?

Millan och Antish surfade på nätet. Millan och Antish hittade en bild på en kändis. Han hette Gerard Way (Sångare i My Chemical Romance). Sedan hittade de en till kändis. Hon hette P!nk. De såg exakt likadana ut.
Visst är de lika som bär? Samma frilla LOL! ^^
<------P!nk                                 Gerard Way  ------->



//EAFRIENDS

PS. Googla aldrig på James Aguer, Yo!, Hello eller Zac Efron!


XoXoOxxoOOXXooXxooOX


Jag har trååååkigt.....

För er som inte vet att jag har fått en dator i födelsedagspresent, så vet ni att jag bloggar från den när jag skriver, men iaf jag har kinda tråkigt just nu, för jag råkade kryssa ner youtube när jag såg på världens roligaste video :(.  Så istället för att skratta arslet av mig, så lägger jag upp bilder från Sussies bröllop:
...<--------Min favoritbild hittils ^^






...


EMILIA

Familjen Persson - en legacy + så stör jag mig på bloggens design

Helena (uttalas Hällänna) flyttar in på den största strandtomt som finns tillgänglig i Granitdalen. Hon har nästan inga pengar på fickan, men har råd med ett litet skjul med toalett, säng och kylskåp. Nina får en matskål och ett tuggben. Hon skaffar ett jobb som fiskmosare och blir befodrad första dagen på jobbet, och för bonuspengarna, så byggar hon till skjulet lite, köper en säng åt Nina. Sedan träffar hon Dreven. Han är allt hon önskat sig och lite till av en man, visst han är gammal, men han är snygg, smart, känslosam, trevlig, har ett jobb, tycker om Nina, ja allt hon tycker att drömkillen ska ha finns där. Hon gifter sig med honom och tillsammans så får de barnet Sussie. Sussie växer snabbt och snart får de även barnet Lily i familjen. Sussie växer upp fort och börjar skolan, och Lily börjar lära sig att gå, och får sina första tänder. Snart börjar Sussie äver gymnasiet och flyttar till universitetet efter det. Lily växer fort och börjar gymnasiet när Sussie tar examen från universitetet. Sussie träffar Bengt på universitetet, och hon blir förälskad i honom. Hon beundrar honom på avstånd, och vågar inte gå fram och prata med honom. När hon väl vågar, så går populära tjejen Bella fram och börjar hota Sussie. Sussie vågar inte prata med Bengt på flera dagar, men vågar till slut bjuda ut honom en dag. De blir ett par snabbt, och Bella börjar knuffas och bli ledsen, dessutom så stirrar hon varje gång Sussie och Bengt kysser varandra eller håller handen. Sussie struntar i henne, för hon har bara ögon för Bengt. De förlovar sig och håller ihop till examen, då de flyttar hem till Helena och gifter sig i trädgården. Sedan så får Helena och Dreven ett till barn, som de döper till Dreven, efter Drevens far, och Sussie och Bengt får barnet Sophie dagen efter. Tyvärr så dör Dreven (Senior) på Sophies födelsedag, så han hann aldrig se sin dotterdotter innan han dog. Och så långt hann jag i helgen på The Sims 2.

Jag stör mig verkligen på designen på den här bloggen. Den är liksom, så.... Sommar. Jag vet inte om det är bra eller inte, men färgen är för mycket... Persika, liksom. Om ni också tycker att designen är skum, säg gärna till i en kommentar. Rösta ja eller nej för ett nytt, snyggar tema, jag funderar på att be en kompis komma hit och hjälpa mig med ett nytt tema (ja, Sussie, jag pratar om du!). Så, skriv en kommentar där du säger: "Ja, ett nytt tema" , "Nej, det är redan snyggt som det är" eller "Heeej, jag är dum i huvudet!" (som VISSA PERSONER skriver) Aja, måste dra, lägger upp bilder från sims sen!


KISSES
xD


Ny frilla

Före..




... efter! Här är min nya frilla, det var väl på tiden att klippa sig. ^^

 

///ANTOOON

RSS 2.0