Dagens Outfit


dagens outfit...
idag har jag varit p tennis, vi körde match-spel. Jag förlorade typ alla matcher. synd.
imorron ska jag klippa mej^^!! så ta en sista titt på det långa håret^^  bilden blev lite blek så kläderna+jag e mycket snyggare i verkligheten^^.......... aja jag har läxor att göra:'(
buhu.... som sagt bilderna blir bleka. HEJ DÅ!! seeeeeeeeeeeees!


///ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

BOLT!

Hej igår titta jag o millan på bolt här kommer lite bilder^^

  Här är Roffe

En fet tant

Och så klart Bolt!



///ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON


Dagen efter presentregnet

Igår så försökte mamma installera datorn, men mamma råkade få elsladden att glappa ur medans den installerade operatörsystem och såna där saker, och då så ville den inte installera sig igen, så den tjurar bara. Men jag hoppas att mamma kan få ordning på den. Det är en svart (supercool!) Acer med svart tangentbord och svart mus. Skärmen är från min förra dator som bara var helt paj (grafikkortet säckade hop, allting försvann, program som startas huller om buller). Men mamma skulle ringa folket på Acer och kolla hur man gör när den inte vill installera sitt operatörsystem (eller vad det nu heter) och bara tjurar. Sen imorse så cyklade jag till skolan som vanligt. Och sen kom den supercoola Anton hem till mig och kollade på Disneyfilmen Bolt. Roffe (Kallad Rhino på engelska) var SUPERSÖT! Det var Strumpan (Kallad Mittens på engelska)var också SUPERSÖT. Bolt med! Sen tog vi lite roliga bilder med Antons mobil. Kommer og att bli upplagda inom kort här på bloggen.




See ya!


EMILIA :)

Det här fick jag:

  1. En ALLDELES EGEN, NY, BRA DATOR!!!!!!
  2. Högtalare till DATORN!!!!!!!
  3. Twilight på blu-ray
  4. Bolt på blu-ray
  5. En bok
  6. Ett hårband
  7. En brandvägg
  8. Windows 7

EEEEEEEEEEP! Vad jag är jag är glad över de här sakerna! Jag är så himla tacksam över de här grejerna! Jag har på mig hårbandet just nu! Tack, mamma och pappa (men jag tror inte att de läser den här bloggen, men ändå)!

Puss & kram!


EMILIA!!!!!!!!


Presentregn!!!!

Idag kommer jag att få mina födelsedagspresenter, istället för lördag nästa vecka! Yay! Mina föräldrar skulle typ göra nånting på lördag nästa vecka, så då hinner de inte med presenterna på min födelsedag! Yay! Undrar vad jag kommer få, jag berättar vad det är sen! Hoppas att det är en alien eller nåt annat coolt :). Måste dra, ses sen!




EMILIA!


PS. LOL för bilderna från bussen på väg till Boda Borg, Anton!

Se och njut

Här kommer lite bilder från bussresan till bodaborg, enjoy!







WAZZAP DUDES!

Tja tja, jag gästbloggar åt antish och millan idag! Jag har egentligen inget vettigt att skriva men jag ville bara säga att den här bloggen äger sönder er alla töntar som tror att ni kan bli eller att ni är något! Och att jag i min tur äger sönder den här bloggen! Hihihohohahehu!
Sen ville jag också lägga ut en bild på något fint. Men jag kom inte på vad i satans kalsipper det skulle vara för bild så det fick bli en:
                                             näsapa
                                                        
                                                                 NÄSAPA!! Söt va?

Nu är min tid nästan över, nu ska jag förtära en näve, nej påse, kinapuffar och sedan dra ut. Vad mer finns det att säga en lördagskväll som denna? Simma lugnt och glöm inte att ta av strumporna innan du plumsar i baljan!

Puss & kram stekt banan
//FLIPPSi

Dissa inte Antons kläder!

MHM! RUBRIKEN SÄGER DET MESTA!

Hej hej!

Anton är lite virrig, han menar att jag tog bort två av mina inlägg som jag skrev! Jag menar, varför ta bort hans inlägg? SÅ dum är jag inte! Idag var vi på stationer som Anton har sagt. Jag fick vara på en station som hette sandlådekant (alla sexor skulle vara ansvariga för stationerna och göra i ordning dem). Vi höll på med det hela dagen. Just nu snackar jag med Anton på msn. Vi har båda mikrofoner så vi kan snacka vi msn på riktigt utan att behöva skriva. NAAAAAAAAAAAAJS! Annars så har jag ritat en bild av en kille som heter Erik (en sim* som finns på The Sims Life Stories**) Efter skolan så gick jag till sysläjden och hämtade kudden som jag har tovat, broderat och sytt och sedan gick jag i slow motion till blockfläjtslektionen. Jag har Diggiloo Diggiley som läxa. Det känns lite skumt... Liksom: Diggiloo Diggiley! Hahaha!

Jag har kind of ont i huvet, ska snart ta en paus från datorn, tror jag så att jag inte blir helt snurrig i kolan***!
Jag fyller år på lördag nästa vecka! Jag önskar mig en dator och en mobil som inte är helt pantad**** och stänger av sig av sig självt hela tiden. Aja, ses sen hejdå!


EMILIA!


*Människa **Ett datorspel *** Huvudet ****Vara pantad=Vara dum i huvudet


Dagens outfit

Här är dagens outfit

Här är dagens outfit...

Ny låt till parodierna

OJ, sorry jag menar tre måder inte två:( nu blir det ju ännu längre!!!!!!!!! I morgon fyller en del av vår skola 10år så vi ska ha en dag då vi kommer ha en massa stationer, alla sexor fick göra stationerna. Min station är att det e tre lådor så ska man känna vad som finns i. Min o Emilias första parodi kommer inte vara samma låt som vi hade tänkt oss, men den här kommer någ bli bättre:D!!!!! kommer SNART!!!!!!!! mohaha!!! Sorry för att Emilia tog bort två ilägg väääääldigt smart gjort, hon sa att det var någon som komentera att min ilägg e mkt bättre då flippa hon ut och tog bort de!!! Jag har sålt jultidningar för mer än 5000!!!!!!!! JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PÖSS PÖSS

///ANTOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!

PROBLEM!!!:'(

Sorry att jag inte har skrivit på ganska länge. Min och Emilias första parodi kommer nog komma till jul:(. Typ TVÅ månader!!!!!  Det suger ju........ och det är en till sak som sugerm Gustav har brytit fingret och Elin har stukat foten, så jag har inget att köra med på aikidon.......jag har inget att skriva om..........jaja orkar inte skriva mer......

///ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Musik

Hej! Säg någon bra låt som ni tycker om så att jag kan lyssna på den. Allt från hiphop till supersöt pop till mörkaste och hårdaste hårdrock och metal. Allting går bra! Säg bara en låt eller artist/band som ni tycker om. Tack på förhand!

Min födelsedag, here i come!

Jag fyller år på lördag nästa vecka! Jag vet inte om jag ska ha fest eller inte, men isåfall så måste jag börja planera den nu. Ha ha, jag kom på en sak, körslaget har säsongspremiär på min födelsedag! Hi  hi^^. Men jag tror inte att jag kollar på det, eller så är det ett tecken *änglakören sjunger*. Nä. Just nu så kollar jag på idol. Idag var jag med Anton och Ida. Vi (jag) spelade Guitar Hero 5 och snackade. Jag har ont i huvudet... Jag HATAR att växa upp! Och jag HATAR födelsedagar! Man bli äldre, enda plusset är väl att man får presenter och kanske har en fest, om man orkar. Några av mina kompisar får bara äta godis på lördagar, så då passar det med en fest på en lördag, men jag vill ta det lugnt den här födelsedagen, och gud vad jag skrivit mycket! Om ni har läst så här långt, grattis att ni orkar med mig! Jag menar, jag kan vara ganska jobbig och pladdrig ibland. Jag kanske ska vara med Ebba nån dag. Jippie! Ebba och jag har varit bästisar sen 6-års. Alltså 6 år. Hi hi. Och Anton och jag har varit bästisar i 10 år. Sussie säger att jag sjunger ganska bra. Hi hi^^. Men jag tycker att jag sjunger lika bra som en tondöv kratta. Men jag ÄLSKAR att sjunga och att ge ifrån mig ljud! OK, om ni har läst allting, så är ni totalt bäst i hela världen!

 

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA!


Saker jag fick

HEEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Jag skulle säga vad jag fick i tisdags men jag orkade inte....... men iallafall jag fick tre t-shirts en grå med en fågel på typ, en grön med en bil på och en tröja som jag har velat ha hela sommaren det är en t-shirt som är turkos och så står det USE YOUR och så är det en bild på en hjärna som är s´om en glödlampa. Jag fick oxå ett par jeans, en Kalle Anka bok med bara Don Rosa serier, Wii Sports Resort, en Wii motion plus, två par skor, en ny väska och så fick jag ju alla presenter i skolan. aja jag orkar inte skriva mer nu BAJ BAJ^^!!!

////ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!

HELLO!

I DAG FYLLER JAG ÅR!!!! Jag kommer typ inte få så mkt (jag har inte öppnat presenterna än). Imorgon elr något sånt så kommer jag att visa o säga vad jag har fått. Idag så fick jag massa presenter i skolan jag fick en "matt-penna" av ToM ett sudd av ToM, Emilia klippte sönder en tofs och gav till ToM, ToM skalade den och gav den till mig^^. Jag fick oxå en ballong av Emilia hon tog lite pappaer och vikte det och höll på och till slut blåste hon upp den så blev det en ballong. Och av Sussie fick jag hålla på med henne t.ex dre av två hår strån av henne vara jobbig mot henne osv. Och i morse fivk jag ett par skor av pappa. Idag när jag skulle cykla till skolan så ramlade jag, det känndes som om att sopbilen jagade mej!!!! BTW jag blir 12 år elr jag ÄR 12 år. aja jag har inte så mkt mer att skriva BYE BYE!!!!

 

//////ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOON<333


Boda Borg

Jag kom hem från Boda Borg i torsdags runt femtiden. Nu ska jag berätta om hela mitt besök:
Först så kom vi till Boda Borg, ca 9:30 på morgonen. Sen fick vi släppa av alla våra saker på Boda Borgs vandrarhem. Sedan så berättade en kille som jag tror heter Stefan om att vi måste ha skor på oss om vi inte vill få tårna avhuggna av listerna och sånt. Och sedan berättade han om banorna och att vi fick gå upp på banorna och köra så länge vi ville ända tills de stänger kl. 20:45. Men först så skulle vi hoppa studsmatta. Varje grupp fick 5 min vid studsmattorna. Det var liksom bungyrep på ställningar, och så fick man sätta på sig en sele. Grupperna blev ändrade så att vi blev blandade, så jag kom i samma grupp som Sushi, William och Jesper. Sen körde vi på banorna tills det var lunch, som var tacobuffé. Sen gick vi ut och körde gårdskamp. Sen var det mer tid i banorna, sen blev det fika, sen mer banor, sen middag, sen mer banor. Mitt lag fick ihop typ sju stämplar. Efter middagen så fick man byta lag, och bilda ett lag med folk man vill köra med, så jag och Sushi körde med Anton och Alexander efter middagen. Innan middagen fick vi ihop fem stämplar när jag körde med William och Jesper, och sen efter middagen så fick jag, Sushi, Anton och Alexander ihop typ tre, fyra stämplar. Och nu undrar ni, vaddå stämplar? Jo, när man har klarat av en hel bana, så får man stämpla sitt stämpelkort. Ses sen, jag ska bara gråta över att Sofia inte förlåter mig


EMILIA

Förlåt, Sofia!

Jag lovar att bli en bättre kompis, och att inte glömma dig igen! Jag har varit helt hemsk idag, och jag lovar att ALDIRG göra så igen! Om du kan förlåta mig, så är du världens bästa kompis! Och om du inte förlåter mig, så förstår jag, för det förtjänar jag... 

Bananön

Hej vi har kommit hem från Boda Borg. Det var fett kul att vara där men vi var bara där i två dagar och en natt, så det sög ju...Men det var lätt värt åndå. Fast om jag fick välja skulle jag investera pengarna i en bok om en gul fisk och dess äventyr genom de sju haven.
Boda borg är gjort av en stor banan som är omgjord till en fejk-ö. Den flyter omkring i vattnet och har en motor så att den kan styras runt på haven. Man vet inte riktigt varifrån den stora bananön kommer ifrån, men det finns teorier om att den användes för plundring och röveri och även till karnevaler och fester på 1800-talet. En riktig fest blev ju resan till slut trots allt, man fick till och med ha tuggumi på bussen fan!

//notish (a.k.a antish)

Boda Borg, Here I Come!!!

Vi åker till Boda Borg IMORGON!!!!!! Imorgon kl. 8:00 samlas hela klassen vid skolans busshållplats och sedan ska vi åka till BODA BORG! Och den bästa delen är att vi får ha med oss 100 kr i godispengar och vi får ha tuggummi på bussen! Hurra! Yay! Jag känner mig fortfarande lite krasslig, men jag gick till skolan i alla fall. Jag hade lovat alla mina kompisar att komma till skolan, och de kunde jag ju inte svika! Just nu är jag inne på msn och snackar med ANTON. Hmmm... Vad ska jag göra mer? Jag ska packa till Boda Borg, och vi har inga läxor till på fredag, och enda läxan var egentligen till idag och det var bara att träna på engelskatexten för den här veckan i textbook, och det var ganska lätt. Så jag behöver bara packa, sen är jag fri! FREEDOM! Idag på syslöjden, så broderade vi filten som vi tovat av ull och varmt vatten med såpa i. Det var roligt att kladda runt ullen, som vi gjorde förra tisdagen. Jag tovade med röd ull (färgad så klart! Det finns väl inga röda får?) så jag fick ett rött tygstycke. På det håller jag på att brodera en blomma. En lila blomma. Kan kanske lägga upp en bild när jag blir klar? Tills dess så får ni hålla er till beskrivningen. Ha det gött! Ses sen!



EMILIA

Hej alla fans!

Åh, vad vi är berömda! Vi har typ 10 kommentarer! Yay! (Jag räknar inte med några som är från moi!) Idag har varit lugn. Jag var tyvärr tvungen att stanna hemma från skolan idag. Jag har tittat på film och sovit, och tagit ett bad och ätit persikor som växer på ett träd i våran trädgård. Nam nam! Eeeeeh... Sen har jag varit inne på msn och snackat med mina kompisar, som jag saknar! Som Anton sade så åker vi på klassresa på onsdag, och kommer tillbaka på torsdag kl. 17:30. Jag kommer inte komma hem förräns kl. 18:00 eftersom det kommer ta evigheter att bära hem packningen, eller så har jag med mig mobilen på resan och ber pappa att hämta mig på skolans parkering. Vi ska till Boda Borg. Det är som på fångarna på fortet, fast minus tigrar och en skum kille uppe i ett torn som ställer gåtor. Jag hamnade i samma grupp som alla mina tjejkompisar i klassen. Jag vet inte om jag får avslöja deras namn i den här bloggen, så jag väntar lite med att säga vilka de är. Eeeeh... Vi har inte kunnat filma eftersom jag har varit sjuk, men vi har snart allting, det enda som behövs är egentligen peruk och ett svärd kanske, vet inte om jag har det hemma. Funderar på att lägga upp bilder på mig, men jag får vänta tills jag har en egen dator som fungerar, för egentligen skulle jag skriva det här från min dator i mitt rum, men den e paj. Den har varit det sen i maj i år. Så jag använder mammas laptop, och det går väl bra. Jag saknar alla mina klasskompisar! Och på Boda Borg, så måste vi gå och lägga oss kl. 20:00! Liksom jag brukar gå och lägga mig 22:00 och läsa en stund. Men vi kommer säkert ha jättekul där! Jag menar, vi ska göra massor av aktiviteter och till och med gå in i ett spökhus! Hur kul låter väl inte det!? Jag är hungrig. Ska nog ta en frukt. Hej då på er!



EMILIA ;)

EMILIA BLI FRISK!!!!!!

Hej jag har just kommit hem från skolan, på onsdag ska vi på klassresa!!!!!! Hoppas att inte Emilia är sjuk då! Vår första parodi kommer någ att få vänta ett litet tag:( Emilia har varit sjuk varje dag så jag har inte kunnat prata med henne och vi har inget att filma med och vi har inga paruker heller!! men det kommer vi nog att fixa ganska snart hoppas jag. Men jag har nog inte så mkt mer att skriva. PÖSS PÖSS seeeeeeeeeeeeeeeees!!!!


///ANTON!!!!!!!!!!!!!!

Hej igen!

Idag är jag sjuk igen -.-. Jag HATAR att vara sjuk. Men jag ÄLSKAR google translate (not!). Den översatte sju till lada. Hmm, lite skumt... Snacka om att jag har tråkigt. Måste dra nu, skriver mer sen!





EMILIA

Problem

Vi jobbar på med parodins låt, men vi har ett litet problem. Vi har ingen videokamera! Vi har bara min mobil att filma med, och den går det ju inget bra med. Jag menar, det blir ingen bra kvalitè på den, och ljudet blir kasst. Sången ska man ju spela in med mikrofon och sånt, och det har vi fixat, men vi har ju repliker också, och ljudet på de kommer bara att bli skräp. Men det kommer vi säkert kunna fixa. Hejdå!


Något att längta efter

Snart kommer vår första musik video ut på www.youtube.se . det är en parodi på en annan låt, jag ska inte berätta vilken låt men ni kommer att älska den, den kommer ut om en vecka till en månad elr längre. Men vi tror att den blir färdig om en elr två veckor, men nu har jag redan avsjölat för mkt^^

//Anton


Utkast: Heeej jag ...

Heeej jag heter Anton jag är ägare nr två av bloggen. Jag bor i Huddinge som ligger i utkanten av Stockholm, et gör ju emilia med så klart. Mina intressen är:
Aikido
Tennis
The sims 3 och lite 2
Dator
Vara med kompisar
Skriva låtar
osv.............. vi kommer att förbättra bloggen lite senare. men

Krabbmiddag

Idag fick jag krabba till middag. Men när jag skulle äta en klo, så rev krabban mig! Jag började blöda och slickade bort blodet. Det smakade faktiskt gott. Lugn, lugn, jag är ingen vampyr! Jag önskar mig en egen, hel, bra dator i födelsedagspresent. Undrar om jag får det... Kanske, jag menar min brorsa fick en ny speldator förra året. Med tillhörande svindyr spelmus. Egentligen behöver jag bara en dator som klarar av sims och som har internet, så att jag kan blogga. Det är faktiskt väldigt kul att blogga. Det är ett stort tips till alla. Plus så måste den ha internet så att jag kan plugga på engelska- och spanskaglosor. På spanskan så har vi (i spanskgruppen) i läxa till på torsdag att kunna presentera oss på spanska och kunna räkna och stava siffrorna upp till tretton på spanska. Det är superlätt. Titta bara på min presentation:
Me llamo Emilia.
Tengo once años.
Vivo en Huddinge.

Översättning:
Jag heter Emilia.
Jag är elva år gammal.
Jag bor i Huddinge.

Och sen kan jag räkna och stava till tretton:
1 uno
2 dos
3 tres
4 cuatro
5 cinco
6 seis
7 siete
8 otcho
9 nueve
10 diez
11 once
12 doce
13 trece

Lätt, va?
Måste dra, en kompis behöver mig!

Delad blogg

Jag delar den här bloggen med en kompis, men han kommer inte att skriva så mycket i den. Så att ni vet det, och så att ni inte blir förvirrade om att saker kanske upprepas i flera inlägg.

Lite om mig

Jag heter Emilia, är 11 (fyller 12 i oktober) år gammal, är blond, har långt, ganska lockigt hår.
Mina intressen är:
The sims (1,2 och 3)
Simning (Simtränar 2-3 gånger i veckan)
Blockflöjt
Piano
Min blogg (Har två stycken. Den här och en på thesims3.com . Jag heter EAFRIENDS på den sajten.)
Retas med min storebror (Som fyller 16 i september)
MSN Messenger (Är inne nästan varje dag och pratar med kompisar)
Musik (ÄLSKAR att skriva och lyssna på musik)
Läsa böcker (Twilight-serien är väldigt bra böcker.)
Umgås med kompisar
Titta på roliga klipp på youtube (ÄLSKAR Venetian Princess videos!)
Motto:
Alla är sin egen lyckas smed, men bara de som är givmilda och goda nog för att ge bort lycka lyckas i livet.
Långt motto, eller hur?
Nu vet du lite om mig. Hoppas att ni tyckte det var bra att veta lite om mig ;)

Hej hej!

Tänk, jag har skaffat en blogg! Det känns lite skumt, och vi får se om jag orkar skriva, men det tror jag att jag gör. Sitter vid pappas laptop och skriver. Var sjuk igår, många säger att jag har svininfluensan, men det är bara en vanlig förkylning. Jag har inte ont i kroppen och jag kräks inte. Jag har bara lite ont i huvudet och är snorig och hostig. Mår bättre idag, men får inte lämna huset -.-. Mamma och pappa kom precis hem från att ha handlat på...trumvirvel...


ICA MAXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vad är det som är så coolt med Ica Maxi? säger ni då. Och det ska jag berätta:

DET ÄR COOLT, SÅ ÄR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ja. Nog med galenskaper för idag.

På tisdag ska klassen på klassresa. Hoppas, hoppas, HOPPAS att jag hinner bli frisk innan dess! Jag har kommit i en superbra grupp med typ alla mina tjejkompisar i klassen! MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE bli frisk! Och på fredag har vi skolfotorafering. Mina blonda lockar som nog ska kallas mitt hår, är OMÖJLIGT att handskas med! Undrar om jag når min höjdpunkt i snygghet (Vilket är att inte se ut som ett troll).

Hej då!

PS. Har kladdat eyeliner i hela ansiktet. Ser kul ut ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0