Matteprov och Svininfluensavaccinationer

Idag och igår så hade vi mattprov. Igår var det vanliga uppgifter som typ: "Måla en fjärdedel av figuren". Och idag så läsa våran lärare uppgifter för oss som vi skulle räkna igenom i huvudet och sedan skriva svaret, och endast svaret, annars fick vi fel, på pappret. Det gick ganska bra, och jag fick alla rätt på provet igår. Jag vet inte vilket resultat jag fick idag. Sedan vaccinerade vi oss mot:

Dum Dum Daaaah Daaaaah.....

SVININFLUENSAN!

Men jag fick inte ont i armen, utan jag blev liksom avdomnad i armar och ben, och var som en sengångare hela dagen... -.-


Imorgon ska jag på tjejkväll hos min bästis. Vi ska äta godis och kolla på film. (Twilight och andra "tjejfilmer")

Det är vad som har och ska hända!

OMG OMG OMG!!!!!

Kolla bara in den hära bilden!
It's Gollum! He's all that and a bag of potato chips!


/EMILIA

Hej Hej

Hej Hej!! Visste ni att jag kommer få en nintedo DSi. Fett bra! Den får jag för att jag sålde jultidningar, jag sålde för 7310kr. Jag kommer också få 2193 kronor^^. Jag har inte skrivit nått inlägg på jätte länge, senast var typ två veckor sen. Vår första parodi kommer nog tidigast komma efter jul, men den kommer nog i januari eller februari........ synd. Om 50 minuter har jag aikido....... har inte så mycket att skriva sees. Men jag kommer skriva minst 4 inlägg i veckan.





///ANTOOOOOOON

Jultidningar och supermegasen kompis :)

Millan tittade på film. Det ringde på dörren. Det var Antish som kom med jultidningar. Mamma betalade och de gick in i Millans rum. De gick på bloggen och skrev detta onödiga inlägg. Klockan var 19:10 när Antish kom in. Han ska stanna en liten stund, memn tyvärr inte sova över :(.

//EAFRIENDS

Sjuk-.-

Jag var sjuk idag, igår och dagen innan igår. Jag har sovit, tittat på TV och skrivit det här inlägget och druckit iste. Mmmm, iste... *Dregel*. Mamma tyckte synd om mig och köpte en gosig tjocktröja till mig och en varm pyjamas och JÄTTEMÅNGA par strumpor ^^! Jag är fortfarande sjuk, men jag hoppas att jag blir frisk till imorgon!


Hej då (Men inga KISSES för då blir ni säkert smittade!)

//EMILIA (Som är världens sämsta, egoistiska, mest dumma person!)

MER LÄSARE!!!!!!

Vi får bara mindre och mindre läsare vårt rekord är 8!!!!!! jag tittade på stastik den gick ner från fyra till tre till 2 till 1 och till sist 0!! Men idag så vart det iallafall 3!!!! Snälla ge vår blogg en chans!:'( Är det för att jag inte skriver lika mycket längre??? Det är irriterande lite personer som kollar bloggen!!! Snälla kolla varje dag. Snälla ni som kollar på bloggen komentera och säg vad vi gör fel!



///ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

BLOONS!!

Jag har klarat ut bloons. Nu kör jag på more bloons, uppföljaren. Snacka om att jag är en superdupermeganörd. Idag på lunchen, så skrattade jag så mycket att det sprutade mjölk ur näsan på mig! Ärligt! Det gjorde det! Snacka om att Alice Da Cool (hon vill att jag ska kalla henne det) har humor! Jag har ont i huvudet... Känns som om huvet ska sprängas, typ... AJ! Jag går nog och vilar en stund.


PS. Jag fick alal rätt på matteprovet vi hade veckan innan höstlovet (eller veckan innan det, jag minns inte riktigt)
PS2. Idag var det en liten "översvämning" i vårat klassrum från ett läckande element, så vi fick ha första lektionen (engelska) i biblioteket.

// EMILIA

RSS 2.0